Kayıtlar

Mart, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Flormar Up To 7 Days Shine & Color Oje

Resim
Flormar Up To 7 Days Shine Color 008 My Sweet Queen Herkese merhaba! Flormar'ın 7 gün kalıcılık vadeden oje serisini bir de ben değerlendirmek istedim.  Flormar mağzasında oje bakarken dikkatimi çekmişti kendisi.

Loreal Paris Perfect Match Concealer

Resim
Loreal Paris True Match Concealer Merhabalar! Bugün göz altı problemli olanlara önerebileceğim uygun fiyatlı bir kapatıcıdan bahsedeceğim. Maalesef bu durumdan bende çok muzdarip birisiyim.

Gratis Kadınlar Günü İndirimi

Resim
Gratis Kadınlar Günü İndirimi Kadınlar günümüz kutlu olsun! Malum her yer indirime girdi. Bende küçük bir ihtiyaç alışverişi yapmak istedim.  Makyaj malzemesi almamak için kendimi zor tuttum evet :) Neden derseniz artık bir karar aldım.

Pure Beauty CC Cream

Resim
Pure Beauty CC Cream Herkese merhaba! Çok severek kullandığım cc kremi sizinle paylaşmanın vakti geldide geçiyor :)  Daha önce  cc - bb krem kullanmayan birisiyim.

L'oréal Paris Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı Günlük Nemlendirici

Resim
Uzun süredir kullandığım bir nemlendirici kendisi.  Çıktığı dönem baya meşhur olmuştu. Merakıma yenilip almıştım.  Ürün iyi mi kötü mu karar veremedim. Geçen indirimde 2.paketi alma kararına vardım. Mağazada uzun krem arayışları sonrasında..